Online meebeleven

Het volgen van de bijeenkomsten in de Jacobuskerk kan via de speler hieronder op deze pagina, of via een alternatieve speler, waarvoor enkele aanwijzingen daaronder te vinden zijn.

Na iedere bijeenkomst is een opname ook terug te luisteren en te downloaden op de kerkdienst gemist pagina. De zondagse diensten beginnen in de regel om 9:30 uur.

De uitzendingen beginnen ongeveer 10 minuten van te voren. Kort voor aanvang en tijdens de kerkdiensten staat de liturgie van de dienst op deze pagina, mits deze beschikbaar is. Als er geen liturgie-informatie getoond wordt, ververs dan de pagina kort voor aanvang van de dienst. Let op; als u gebruik maakt van de speler hieronder zal het afspelen onderbroken worden wanneer de pagina opnieuw wordt geladen.

Kijk mee

Luister mee

Helaas werkt het beluisteren van streams niet in de browser. Waarschijnlijk is gebruik van Javascript uitgeschakeld.

De uitzendingen van onze bijeenkomsten zijn ook te volgen via de platforms en apps van
TuneIn en RadioDeck.

Klik hier om de link naar de internetkerkdienst aan uw favorieten toe te voegen. Wanneer onze site een keer niet bereikbaar is, dan kunt u via deze rechtstreekse link de uitzending toch beluisteren.

Windows Media Speler

Afspelen met Windows Media Speler start met de volgende afspeellijst:
http://jacobuskerk.nl/ikd/kerkdienst.asx

In Windows Media Speler druk je op Ctrl + U. Dan verschijnt het dialoogvenster 'URL Openen'. In het veld voer je de link naar de afspeellijst in.

iTunes

Afspelen op iOS start met de volgende afspeellijst:
http://jacobuskerk.nl/ikd/kerkdienst.m3u

In iTunes druk je op Ctrl + O. Dan verschijnt het dialoogvenster 'Open'. In het veld voer je de link naar de afspeellijst in.

Winamp

Afspelen met Winamp start met de volgende afspeellijst:
http://jacobuskerk.nl/ikd/kerkdienst.pls

In Winamp druk je op Ctrl + L. Dan verschijnt het dialoogvenster 'Open location'. In het veld voer je de link naar de afspeellijst in.